Aktiviteiten en Thema's

De leukste activiteiten voor jong en oud.

Onderstaand is een greep van de aktiviteiten van Center Parcs. Sommige aktiviteiten kunnen ondertussen vervangen zijn en ook zijn niet alle aktviteiten op elk park aanwezig.

Doe samen de leukste dingen. Binnen en buiten, dus het weer speelt geen rol. In elk park vind je een mix van activiteiten. Inspannend en ontspannend, op water en tussen de bomen. En er is altijd iets nieuws te beleven!

Center Parcs Zipwire tokkelbaan kabelbaan

Zipwire

Zoefff… Daar gaat je, vanaf 18 meter hoogte, hangend aan de Zip Wire. Razendsnel scheer je boven land of boven water van A naar B. En weer terug naar A. Want dat is het unieke van de vernieuwde Zip Wire in De Kempervennen en De Vossemeren
Center Parcs de Eemhof Via Ferrata

Via Ferrata

De outdoor activiteit Via Ferrata is een klimsensatie voor jong en oud! In bungalowpark De Eemhof beklimt u doormiddel van een combinatie van klimmen en bergwandelen een 12 meter hoge toren. Het klimparcours Via Ferrata op de klimtoren is voor echte waaghalzen zeker een uitdaging!
Center Parcs Tower jump

Towerjump

Terwijl je veilig vast wordt gemaakt aan touwen en kabels sta je maar liefst op 7 meter hoogte. Eenmaal gezekerd maak je een vrije val naar beneden waar een mega luchtkussen op je ligt te wachten. Super veilig, maar oh zo spannend!

Groene Initiatieven

Watersporten

Wakeboarden op de eemhof

Wakeboarden

Wakeboarden is te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Het kabelparcours zorgt voor de goede koers, nu is het alleen taak te blijven staan. Vaker geweest? Probeer eens een schans, voor echte durfals!
Flyboarden op de Eemhof

Flyboarden

Rijs boven het water als een echte pro, en probeer vooral niet te vallen! Tijdens het flyboarden staat u op een mini-surfplank welke verbonden is aan een waterscooter. Zodra de instructeur op de waterscooter gas geeft, wordt uw flyboard de lucht in gestuwd. Binnen de kortste keren krijgt u meer behendigheid en zoeft u over het meer.
Center Parcs De Eemhof: Flowrider

Flowrider

Waterratten leren tijdens hun bungalow vakantie surfen op de wateractiviteit Flow Rider. De constante golf is geschikt voor zowel ervaren als onervaren surfers!


Seizoenen