Baluba - Indoor speeltuin

Wanneer je kinderen hebt in de leeftijd van 0 tot 11 jaar, kun je niet om het indoor speelparadijs BALUBA en de aangrenzende Kids Club heen.

Roetsjen van verschillende glijbanen en leren klimmen en balanceren. In BALUBA is er genoeg te beleven! Met het grote klimterrein met bruggen, netten en glijbanen kunnen de kids zich al klimmend en klauterend de hele dag vermaken. Daarnaast beschikt het indoor speelparadijs vaak over een trampoline, Mini-cars en meerdere ballenkanonnen. Wiens bal wordt het verst afgevuurd?! Voor nóg meer amusement is er een groot, kleurrijk podium voor Orry & Vrienden.

Center Parcs Baluba indoor speeltuin: foam factory

Foam Factory

Dit is een droomwereld voor kinderen waar zij met schuimballen kunnen spelen. Schiet met schuimballen in de Foam Factory
Center Parcs Baluba indoor speeltuin: trampoline

Trampolines

Mini-cars

Lekker fietsen is goed voor de kids, maar af en toe een paar rondes crossen over het racecircuit is ook niet gek. De elektrische autootjes staan al klaar. Instappen en gas geven maar!

Glijbanen

In Erperheide werd in het voorjaar van 2001 een omvangrijke overdekte speelwereld voor de kinderen geopend met de naam BALUBA. De naam PiLoBoLus werd hier echter veel meer voor gebruikt. Onderdeel daarvan was de Foam Factory, waar men schuimballen kon afschieten met kanonnen of reuze stofzuigers. Ouders hadden een goed zicht op hun kinderen vanuit het BALUBA Café. Buiten was er de tevens vernieuwde Kinder Speeltuin. De naam PiLoBoLus is tegenwoordig verdwenen en heeft definitief plaatsgemaakt voor BALUBA.

2

bijzondere

Speelwerelden

Center Parcs Indoor Speelparadijs Jungle Dome
Exotische vogels, planten, hangende bruggen... Welkom in de Jungle Dome, de Sumatraanse (speel)jungle van 2500 m2! De indoor Jungle Dome is een uniek stukje tropen, midden in Limburg. Met meer dan 250 exotische planten en 40 diersoorten. Ga door de jungle, over wiebelende touwbruggen en langs klaterende watervallen!
Center Pacs Discovery Bay speelparadijs vossemeren
Welkom in de indoor piratenwereld Discovery Bay, speciaal voor kleine ontdekkingsreizigers. Een exotische baai waar zowel kinderen als volwassenen op verkenning kunnen gaan. Speel in het water en zand, beklauter het schip en de hangbrug en voel je een echte piraat.