Aqua Mundo

In de Aqua Mundo in je natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen in het golfslagbad. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van een van vele de spectaculaire glijbanen als Turbo Twister, Topsy Turvy, Megablaster, Monkeysplash of Duoracer glijden. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Aanbod is per park verschillend.

Wildwaterbaan Center Parcs

Wildwaterbaan

Zet je schrap, want het gaat er wild aan toe op de allersnelste wildwaterbaan van al onze parken! Kolkend water, snelle rechte stukken, scherpe bochten, hobbelige doorgangen... wedden dat je het niet bij een keer houdt?
Center Parcs Aqua Mundo: Snorkelbad

Snorkelbad

Je snorkelt graag, of je wilt het graag eens proberen? In het koraalbad, boordevol tropische vissen, duik je onder in een exotische wereld waarvan je dacht dat ze alleen bestond in verre oorden. Spectaculair!
Center parcs aqua mundo golfslagbad

Golfslagbad

Trotseer de golven in het golfslagbad, het is net alsof je in de zee zwemt! Plezier voor klein en groot onder toeziend oog van onze badmeesters.
Aqua mundo onderhoud

Vraag jij je ook wel eens af als je in onze parken rondloopt: hoe doen ze dat? Jean Henkens, al tientallen jaren de huisbioloog van Center Parcs en wereldwijd erkend expert op dit gebied, leidt Suzanne rond. Tropische flora is zijn passie. Luister en kijk maar mee!

Center parcs aqua mundo kinder doe bad

Kinder-doe-bad

De kinderen kunnen heerlijk spelen in het veilige Kinder-doe-bad in jungle-thema. Met een boomstamglijbaan, palmboom fonteintjes en een heus jungle speeleiland hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven in de Aqua Mundo.
Center parcs aqua mundo glijbaan Monkey Splash

Monkey Splash

Je suist naar beneden met 30 km per uur. Geniet van het uitzicht (als je kunt), als je door het glasheldere stuk glijbaan schiet, op ruim 13 meter boven het golfslagbad.
center parcs aqua mundo duo racer

Duo Racer

Niemand is te oud voor een glijbanenrace. Spanning en sensatie verzekerd als je met hoge snelheid door de bochten giert. Elke wedstrijd eindigt met een spectaculaire plons, onder toezicht van een badmeester. Wedden dat je het niet bij een keertje houdt?
center parcs aqua mundo Koraalbad

Koraalbad

Je snorkelt graag, of je wilt het graag eens proberen? In het koraalbad, boordevol tropische vissen, duik je onder in een exotische wereld waarvan je dacht dat ze alleen bestond in verre oorden. Spectaculair!
Center Parcs Aqua Mundo Turbo Tunnel Port Zelande

Turbo Tunnel

Neem plaats op de grote zwemband (van Port Zelande) en zet je schrap. Een krachtige waterstraal stuwt je door een lange, donkere tunnel met verschillende bochten omhoog en omlaag. Op het einde beland je met een grote plons in het zwembad. Wat een adrenalinestoot!
Center Parcs Aqua Mundo Lazy River

Lazy River

Het hoeft niet altijd snel te gaan. Laat je een rondje meevoeren op de gemoedelijke stroming van de Lazy River.

Waterplayhouse

Zorg dat je de topattractie van Aqua Mundo niet mist: het Water Playhouse. Een platform met waterspellen zoals, glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer water die 900 liter water uitstort over de zwemmers.