De Eemhof

Waarom de Eemhof

 • Direct aan het Eemmeer
 • Complete metamorfose van alle cottages
 • Marina De Eemhof met luxe Waterfront Suites VIP
 • Spectaculaire glijbaan Turbo Twister in de Aqua Mundo
 • Unieke Kindercottages
 • Klimparcours de Climbing Challenge
 • Jachthaven en watersporten op het Eemmeer
 • Overdekte activiteiten hal Action Factory
 • Mediterrane Market Square met vernieuwde restaurants The Grill en Pancakes

Unieke punten uit het verleden

  • Playstation Cottage: Zo ingericht alsof u zelf in een spel verblijft. Met o.a. grote huiskamer met 3 x PlayStation 3, slaapkamers met PlayStation 2 en de allernieuwste games. Met de allernieuwste gadgets en de fantasievolle inrichting is het alsof u in een game verblijft! Met extra grote woonkamer/gameroom zodat u samen kunt gamen. Geschikt voor 4 personen met:Huiskamer/ gameroom met loungebanken, Sony 52' Full HD TV, geïntegreerd Dolby Sourround Sound system, 2 x PlayStation 3
  • 1 slaapkamer met 26' flatscreen TV met PlayStation 3
  • 1 slaapkamer met zeer luxe stapelbed met geïntegreerde flatscreen TV's en PlayStation 2
  • Toilet met PSP
  • Gezelschapsspellen zoals de quiz games van Buzz, en de karoake spellen van SingStar
 • Flowrider: Waterratten leren tijdens hun bungalow vakantie surfen op de wateractiviteit Flow Rider. De constante golf is geschikt voor zowel ervaren als onervaren surfers! Tegen betaling.
 • Via Ferrata: De outdoor activiteit Via Ferrata is een klimsensatie voor jong en oud! In bungalowpark De Eemhof beklimt u doormiddel van een combinatie van klimmen en bergwandelen een 12 meter hoge toren. Het klimparcours Via Ferrata op de klimtoren is voor echte waaghalzen zeker een uitdaging!

Volledig vernieuwd in 2011

Cottages met karakter De cottages van de vernieuwde Eemhof hebben een bijzonder design waardoor elke type cottage zijn eigen uitstraling heeft.

Zo vallen de Comfort Cottages op door de heldere, diepe kleuren die in het interieur als accenten zijn gebruikt en de cottages een kleurrijk en eigentijds karakter geven. Bovendien zijn deze cottages nu ook voorzien van een vaatwasmachine en een combi-oven.

Het interieur van de Premium Cottages heeft ook een heel eigen karakter, met nog meer comfort en een moderne inrichting. Ook hier is de keuken uitgebreid met een combi-oven en de luxueuze badkamer met onder meer een nieuwe rainshower. Deze cottages hebben een heel eigen uitstraling door de prachtige wanddecoraties in de vorm van een natuurfoto over een volledige wand, waardoor je je middenin de natuur waant.

De nieuwe VIP-cottages beschikken over al het comfort van de Comfort en Premium Cottages, maar zijn uitgebreid met talrijke extra's. Wat in de VIP Cottages het meeste in het oog springt, is de zeer ruime badkamer. Deze is in omvang verdubbeld en van alle luxe voorzien, zoals een sauna, een inloopdouche met rainshower en een whirlpool.

Kindercottages als speelparadijs De Eemhof beleeft met de introductie van het nieuwe concept van de Kindercottage een primeur. Deze cottages bieden ruimte aan een echt speelparadijs waarin kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. De woonkamer is voorzien van kindvriendelijk meubilair in vrolijke kleuren. Verder is er een gezellige speelkamer met allerlei speelgoed. Vanuit deze ruimte biedt een luik toegang tot een speciale afgesloten buitenspeelruimte. Deze speelhut biedt

onderdak aan een glijbaan, klimwand, sterrenwacht en speelkeukentje. De tuin is volledig afgescheiden met een hek, zodat de kinderen veilig kunnen spelen.

Cottages voor mindervaliden en COPD-patiënten

In Center Parcs De Eemhof is ook gedacht aan mindervaliden gasten en COPD-patiënten (mensen met longklachten). In samenwerking met de Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad zijn verschillende cottages aangepast. Zo is de slaapkamer vergroot, het keukenblad in hoogte verstelbaar en de badkamer voorzien van een verhoogd toilet, een instapbad, extra handgrepen en leuningen. Bij deze cottages hebben alle gasten bovendien een eigen parkeerplaats. Ook zijn er speciale cottages voor mensen met een aandoening aan de luchtwegen. Deze kwamen tot stand in samenwerking met Stiching Serena Zuiver Vakantie. Alle ruimten hebben extra ventilatie, zijn voorzien van hypo-allergene materialen en er is een speciaal schoonmaakplan.