Het Meerdal

Het paradijs waar kinderdromen uitkomen

  • Nieuwe generatie Kindercottages met kleurrijke speelkamer
  • Market Dome met BALUBA indoor speelparadijs en Aqua Mundo met superlange glijbaan
  • Vlak bij Attractiepark Toverland, geniet van het speciale aanbod
  • Kids zijn de kapitein in Kids Haven

Vlakbij het Limburgse natuurgebied De Peel ligt Het Meerdal. De kids beleven hier de tijd van hun leven met klimmen, klauteren, dansen en racen tot ze niet meer kunnen. In de huid kruipen van hun grootste idool of alvast een droomberoep uitproberen; tijdens het Wannabe activiteitenprogramma kan het! Het dichtbij gelegen attractiepark Toverland geeft Center Parcs gasten, met een speciaal arrangement, onbeperkt toegang naar nog meer plezier.


In de Kids Haven staan de kleintjes aan het roer van een politie-, brandweer of reddingsboot, terwijl u geniet van een rustgevende tocht op een fluisterboot. Eindeloos spelen kan in het BALUBA indoor speelparadijs of in het avontuurlijke waterparadijs Aqua Mundo. In de tropische Market Dome is het trouwens ook genieten geblazen. Hier vindt u alles onder één dak, van shoppen tot spelen en smullen in de vele restaurants.


In Het Meerdal is de nieuwe generatie Kindercottages te boeken met een kleurrijke speelkamer. Wie de meeste herten telt in de bijbehorende tuin mag als eerste van de glijbaan! Grote en kleine dromen. In het Meerdal komen ze uit.