Escape Room

Escape Rooms zijn tegenwoordig een regelrechte hype. Steeds meer mensen willen de spanning en sensatie beleven van dit unieke spel! Het spel zit vol raadsels, puzzels en codes...weet jij binnen de tijd te ontsnappen?

Een verschrikkelijke vloek verspreid zich over de wereld, en het enige redmiddel bevindt zich diep in een Egyptische tombe. Lukt het jullie het antidote te vinden? Voorkomen jullie een immense ramp? Wees snel, voor je het weet is het te laat.

Te spelen op

Center Parcs het Heijderbos

Center Parcs De Vossemeren

Geheime Missie in St. Petersburg! Tijdens deze Escape Game ga je samen op een geheime missie en infiltreer je in het wereldberoemde theater in Sint Petersburg. Ga op zoek naar de geheime documenten!

Te spelen op

Center Parcs Kempervennen

Tijdens "Operatie Rode Loper" krijgen jullie de taak om de uitreiking van de filmprijzen tot een goed einde te brengen. Deze Escape Game speelt zich af in een unieke locatie: een echte bioscoopzaal!

Te spelen op

Center Parcs De Eemhof

Los het raadsel "De kraak van de eeuw" van de Escape ZE Room op voordat je tijd om is!

Te spelen op

Center Parcs Les Trois Forets

Een vooraanstaande zakenman heeft jullie hulp nodig bij een diefstal uit het verleden. Aan jullie de taak zijn erfstuk terug te stelen door middel van diverse raadsels. Maar denk eraan, de locatie van het erfstuk is zwaard beveiligd.

Te spelen op

Center Parcs Het Heijderbos

Zenuwslopend! Los samen de raadsels op in het thema "Ontsnapping uit de gevangenis". En lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

Te spelen op

Center Parcs de Huttenheugte

Tijdens het gevangenentransport krijgt de politiewagen op een afgelegen plek pech. De politieagent, kan een beetje klussen, en probeert zijn wagen te repareren. Een mogelijkheid om te ontsnappen biedt zich aan...

Te spelen op

Center Parcs Les Hauts de Bruyeres

Villages Nature Paris

Je wordt door ons tijdelijke reisbureau naar de belangrijkste momenten in de geschiedenis van Villages NatureĀ® Paris gevoerd (Spelers kunnen kiezen uit de drie verschillende thema's Egypte, Maya en Prehistorie). Je hebt dan 60 minuten de tijd om je missie succesvol uit te voeren. Slimheid, observatievermogen en teamspirit zijn hierbij jouw enige wapens!