Cool Factor

Cool Factor beleven in Center Parcs En jij? Heb jij het lef om de strijd aan te gaan en je grenzen te verleggen? Laat zien dat jij de Cool Factor hebt en doorsta de opdrachten zelf in Center Parcs! Overwin jezelf... en de andere deelnemers. De Cool Factor Mission. En dat is? Een 2,5 durende race tegen de klok om een geheime code te kraken.

Drie Cijfers

Op hun BMX racen de deelnemers de Market Dome binnen (ja, zij wél!). Via de satelliet krijgen ze van het Cool Factor HQ hun missie te horen. “Jullie krijgen drie opdrachten. Die leveren jullie drie cijfers op. Daarmee kraak je de code van het kistje dat je nu krijgt. Help elkaar en werk samen als het nodig is.”

Opdracht 1: de klimmuur

Onderweg naar boven drie knoppen indrukken en aan de top een cijfer ontdekken. En dan hup, op de BMX.

Opdracht 2: De Blind Trail

Voor het touwenparcours in de Jungle Dome krijgt iedereen een blinddoek om. “Kijk met je handen. Je moet drie voorwerpen onthouden”, is de opdracht.

Opdracht 3: Wildwaterraften

Drommen toeschouwers staan rond de wildwaterbaan in de Aqua Mundo. Onder luide aanmoedigingen komen de kandidaten een voor een naar beneden. In het kolkende water moeten ze onthouden welke kleuren ze tegenkomen. Die staan weer voor een cijfer.