Cycle Center

Cycle Center: verhuur van fietsen en meer

In alle vrijheid genieten van de prachtige natuur? Dit doe je in Center Parcs, op de fiets! Langs de Zeeuwse kust of door de Limburgse bossen, ieder park kent een bijzonder landschap. En doe geen moeite om je fiets mee te nemen, want in het Cycle Center huur je van alles op wielen! Van Gazelle fietsen, kinderfietsen tot skelters en rolstoelen. Liever een duwtje in de rug? Huur een e-bike. Reserveer een fietsarrangement tijdens je boeking, voeg het later toe via Mijn Center Parcs, de Center Parcs-app, of ter plaatse in onze vakantieparken.

center parcs cycle center: e-cars

E-cars

In een E-car rijd je geruisloos door het park. De E-car is bovendien ook nog natuurvriendelijk en praktisch. Boodschappen, strandtassen: alles past erin!
center parcs cycle center: segway of ninebot

Segway of Ninebot

De Ninebot kan je vergelijken met een Segway maar dan zonder stuur. Het is een unieke activiteit in de buitenlucht en een bijzondere manier om het park te verkennen. Je bestuurt deze elektrische tweewieler door je lichaam naar voren of opzij te bewegen. Het is even wennen om de balans te vinden, maar als je eenmaal rijdt, wil je niet anders meer.
center parcs cycle center: e-step

E-Step

De E-Step is een elektrische step. Hij is fun, gemakkelijk en... ook de natuur is er blij mee. Lopen naar de Market Dome? Echt niet... Jij pakt natuurlijk de E-Step!
center parcs cycle center: e-scooter

E-Scooter

In en om het park kun je eropuit met een elektrische scooter. De E-Scooter is fun, gemakkelijk en...ook de natuur is er blij mee!
center parcs cycle center: kickstep

Kickstep

De Kickbike is een sportstep die je snel van de cottage naar de Aqua Mundo brengt maar ook zorgt voor gezonde beweging: een totale workout!
center parcs cycle center: funbike of elliptigo

Funbikes / Elliptigo

Fietsen en plezier maken? In het Cycle Center vind je allerlei fun bikes om op een leuke manier de omgeving te verkennen. Met onder andere de Elliptigo bike en Family bike. De Elliptigo bike combineert het beste van hardlopen, fietsen en geeft je een tegelijkertijd een leuke en effectieve workout.
center parcs cycle center: mountainbikes

Mountainbikes

Een dag mountainbiken in de vrije natuur, in en rondom het park. Dat is sportief genieten van de natuur! De mountainbikes zijn te huur bij het Cycle Center.
center parcs cycle center: familybikes

Family Bikes

Klaar voor een avontuurlijke fietstocht met het hele gezin? Neem plaats op de Family Bike: kids voorop het bankje, volwassenen achterop, en fietsen maar. Ontdek alle paden en weggetjes in het park - de kinderen geven de richting wel aan. Voorop is er plek voor twee, achterop voor drie.
center parcs cycle center: BMX

BMX

skelter

Skelter

center parcs cycle center: e-bieks electrische fiets

E-Bikes

  • Gewone Fietsen
  • Kinderfietsen
  • Kinderzitjes
  • Rolstoelen
  • Boldercars
  • Buggy's