Market Dome

Een lekkere pauze nodig voor de volgende activiteit? Onder de palmbomen van de Market Dome kun je van ontbijt tot diner genieten van lekkere maaltijden, bereidt met veel zorg én met seizoens- en biologische ingrediënten. Maar de Market Dome herbergt nog meer veel meer, zoals winkel, speelhal, toegang tot het zwembad.

center parcs restaurants
Een lekkere pauze nodig voor de volgende activiteit? Onder de palmbomen van de Market Dome kun je van ontbijt tot diner genieten van lekkere maaltijden, bereidt met veel zorg én met seizoens- en biologische ingrediënten.
Center parcs indoor subtropisch zwembad zwemparadijs Aqua Mundo
Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Bedwing de kolkende stroom van de wildwaterbaan, de allersnelste van Center Parcs. Of verken de rustgevende onderwaterwereld van een verzonken stad, tussen exotische vissen.
Center Parcs Market Dome: House of games, gametown, arcade, videogames, pinball

Gametown / House of Games

Gameliefhebbers opgelet! Game Town maakt gamen nóg leuker, met gloednieuwe video- en real life games en een vernieuwde look & feel. Trommel vrienden en familie op voor deze ultieme gamebeleving! (Autoracen in de racesimulator, flipperen.)
Center Parcs Market Dome: Fashion store kledingwinkel

Fashion Store kledingwinkel

In de Fashion Store zoek je een nieuwe outfit uit. Er hangt kleding van bekende merken zoals Vero Moda, Adidas en S'Oliver, en de nieuwste collecties. Ook vind je hier de laatste badmode: duik gelijk de Aqua Mundo in!
Center Parcs Market Dome: entertainment

Entertainment

Geniet van het uitbundig tropische decor en ga zitten voor het entertainment. Gratis en voor alle leeftijden.Show Night: X-tra Ordinario, Family Quiz Night, Live Muziek, Crazy Game time, Voorstelling van Orry en Vrienden, Voorleesverhaaltjes
Center Parcs Market Dome: Toys en Souveniers, speelgoedwinkel

Toys en Souvenirs

Een emmertje voor in de zandbak, een spelletje om 's avonds met z'n allen te spelen, nieuw speelgoed als verrassing omdat het vakantie is: we hebben het allemaal. En ook als je een leuk souvenir mee wilt nemen voor huis, ben je hier aan het juiste adres.
Center Parcs Market Dome: Just me Bijouterie

Just me Bijouterie

Bij Just Me kunt u terecht voor prachtige sieraden, mooie cosmetica en heerlijke geurtjes.
Center Parcs Market Dome: Aquatique badmode

Aquatique Badmodewinkel

Maak je je koffer open en zie je tot je schrik dat je een zwembroek bent vergeten? Of dat je wel een nieuw badpak kunt gebruiken? Bij ons vind je de laatste badmode van bekende merken én allerlei zwemaccessoires zoals duikbrillen. En dan, zwemmen maar!
Center Parcs Market Dome: bowling

Bowling

Center Parcs Market Dome: Supermarkt

Foodstore supermarkt

Center Parcs Market Dome: Bakkerij

Bakkerij

In de bakkerij ontmoeten traditioneel bakkershandwerk en Franse Viennoiserie elkaar. Van broodjes en broden, lekkere croissants tot een breed scala aan hapjes en belegde broodjes, zalige cakes en taarten, ijs en koffiespecialiteiten.


Center Parcs Market Dome: 24h shop bij de receptie

24 H shop

In de late uurtjes nog een boodschap doen? Ook dat is mogelijk in Center Parcs. Deze shop is 24 uur open.

Poolbiljart

Verder nog te vinden in de Market Dome

    • Receptie / Infodesk
    • Toiletten
    • Geldautomaat
    • Massage stoelen
    • Souvenier Munten (Penny press machine)