Marina De Eemhof

Alle luxe van de Mediterranée vlakbij

Marina De Eemhof is de jachthaven van De Eemhof: een stukje Franse Rivièra in de polder. Je gebruikt alle faciliteiten van het park en verblijft in een luxe Waterfront Suite of Woonboot, pal aan het Eemmeer. Terwijl je ’s ochtends over de boulevard slentert, melden de eerste watersportliefhebbers zich op het water. Flyboarden, windsurfen, zeilen; het Eemmeer lonkt! Na een dag op het water, kun je loungen bij Eemhof Watersport & Beachclub of genieten van een etentje bij Brasserie Zuiderzoet.

Camping Marina Eemhof

Glamping en kamperen direct aan het water.

De camping is te vinden op de grens tussen provincie Utrecht, Gelderland en Flevoland, direct aan de Randmeren. Een kleine camping, maar groots in mogelijkheden en comfort. Alle faciliteiten zijn op loopafstand binnen enkele minuten te bereiken.

Brasserie Zuiderzoet

De oorspronkelijke brasserie is in Nederland bijna niet meer te vinden.

Zonde, dus is het tijd voor de comeback van de brasserie. En dus is het tijd voor Zuiderzoet.

Een authentieke brasserie aan het water. Een royale (wij hebben plaats voor 220 gasten) eet- en drinkgelegenheid met een al even ruim aanbod op de menukaart, waarop eerlijke kwaliteitsgerechten prijken.

Klassiekers in een nieuw jasje, zoals een echte hamburger en lekkere saté, maar ook salades, pasta’s en fraaie vlees- en visgerechten met meer allure.

eemhof jachthaven

Op het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt in Zeewolde, in een oase van rust, Jachthaven De Eemhof. Via de snelwegen A27 en A28 ontvlucht u binnen een mum van tijd de alledaagse drukte. U vindt hier de gezellige en knusse ‘oude’ havenkom en de gloednieuwe mediterraan aandoende Marina. Wij hebben ligplaatsen voor boten van 6,5 meter tot 30 meter, voorzien van alle faciliteiten binnen handbereik. En stapt u van boord, dan kan aan wal het genieten beginnen. U bent van harte welkom!

Eemhof Beachclub en watersport centrum

De beachclub is het kloppend hart van Eemhof Watersport & Beachclub. Uniek zijn de ontelbare mogelijkheden op één locatie. De Beachclub heeft een prachtig ruim terras met panoramisch uitzicht over het prachtige Eemmeer en onze eigen privé lagune. Hier is de hele dag zon en dus is het uitermate geschikt om te genieten van zomerse drankjes zoals een frisse Corona of één van onze heerlijke cocktails.

center parcs marina de eemhof

Of je met een gezin van 4 of met groep van 12 bent, de Waterfront Suites zijn heerlijk ruim en luxe.

Zoals de Finse sauna, het bubbelbad en de VIP services: opgemaakte bedden, Streaming Wi-Fi en dagelijks versgebakken broodjes.

Ontbijten op je balkon, met weids uitzicht over het Eemmeer? Dat is pas écht onbetaalbaar!

boothuis woonboot Marina Eemhof Camping

Woonboten

Je hebt een heerlijk gevoel van vrijheid zodra je de loopplank van je Woonboot over bent. Geniet van je terras op het dek, het geweldige uitzicht en van het moderne interieur. Je Woonboot is voorzien van alle gemakken die je maar wensen kunt, van keuken tot badkamer.

Woonboot van Center Parcs

Boothuis van de camping