Villages Nature Paris

Villages Nature® Paris! Een unieke Center Parcs beleving vlakbij Disneyland® Paris en de Eiffeltoren.

Een wervelwind van plezier. In het park, in een van de grootste zwemparadijzen van Europa. Buiten het park, met Disneyland® Paris om de hoek en de Eiffeltoren in zicht!

 • Op 6 km van Disneyland® Parijs en 30 km van de Eiffeltoren
 • Een allesomvattend vakantieresort met luxe accommodaties tot 12 personen
 • Uitzonderlijk zwemparadijs met 7 glijbanen en een enorm buitenbad van 30°
 • Animatie, familieworkshops, shows en andere activiteiten inbegrepen bij je verblijf
 • Met sfeervolle boulevard, avonturenbos, heuse boerderij en nog veel meer

Het bijzondere aan dit vakantiepark is dat er 4 verschillende dorpen (Les Quatres Villages) en 5 recreatiewerelden (Aqualagon, BelleVie Farm, La Forêt sportive, Jardin Extra Ordinaire en La Promenade du lac) zijn gecreëerd, waar je als gast in het park gratis toegang tot krijgt. Naast deze 5 unieke recreatiewerelden is er ook een groot aanbod voor sport en ontspanning. Het vakantiepark heeft de focus op milieuvriendelijk, er is daarom ook veel aandacht besteedt aan de laatste technieken op het gebied van milieu, comfort en recreatie. Villages Nature Paris geeft je dus echt een unieke beleving die je niet snel zal vergeten.

dingen om te doen in Parijs en omstreken en Disneyland Paris

Kinderen kunnen zich er onderdompelen in het verhaal van Pinokkio, Assepoester of Peter Pan, een ritje maken op de paardenmolen of proberen om het zwaard van Excalibur uit de steen te krijgen.

Het shoppingcenter zal de hele familie kunnen bekoren, van klein tot groot.

Je kleintjes zullen sprakeloos zijn in het zeeparadijs van het SeaLife-aquarium. Dat geeft jou meteen een beetje rust en stilte terwijl zij de zeedieren bewonderen.

Het Centre Pompidou

Het Centre Pompidou in Parijs is het grootste museum voor moderne kunst in Europa. Het beschikt over bijna 98.000 werken en zo’n 4.000 daarvan worden tentoongesteld. Naast de ongewone architectuur, is ook het interieur van het museum een echte verrassing.

Het Playmobil FunPark is als een gigantische speelkamer waar alle Playmobilfiguurtjes verzameld zijn. Je vindt er 12 overdekte speelruimtes met een aantal kamers waar je ook zelf kan helpen bouwen.

Parc Astérix is een Frans attractiepark in Plailly, ongeveer 35 km ten noorden van Parijs. Het is gebaseerd op de stripverhalen van Asterix en Obelix

Het kasteel van Champs-sur-Marne

Frankrijk staat bekend om zijn prachtige kastelen en ook het kasteel van Champs-sur-Marne moet niet onderdoen.

De kerk van Saint Médard

Wie zin heeft om het echte Parijs te ontdekken, met de typische accordeonmuziek, moet zeker eens naar de Saint Médardkerk gaan.

De Eiffeltoren

Je kan onmogelijk zo dicht bij Parijs zijn zonder een selfie te maken voor de Eiffeltoren. Kleine toeristische tip: wandel naar de Trocadero om de beste foto te maken!

De accommodaties

De mooie accommodaties bevatten een bijzondere architectuur waarbij respect voor de natuur centraal staat. De cottages en het grote Aquapark zullen op een milieuvriendelijke manier verwarmd worden. Bij het ontwikkelen van het vakantiepark zijn bronnen geslagen tot zo’n 1800 meter diepte die voor de verwarming van de baden en vakantiehuizen gaan zorgen.

Aqualagon, het subtropische zwembad

De Aqualagon is nog uitgebreide dan een gemiddelde Aqua Mundo. Je vindt hier dan ook alles op het gebied van water, zowel als het aankomt op spanning, als op ontspanning. De Aqualagon op Village Nature Paris verrast je met:

 • 7 reuzeglijbanen
 • een golfslagbad
 • een klimmuur
 • een wildwaterrivier
 • Een Water Playhouse
 • Heel erg veel andere activiteiten

Daarnaast vind je in de Aqualagon ook van alles op het gebied van ontspanning. Er is ook een spa aanwezig, waar je heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast zijn er ook diverse warmwaterbaden.

BelleVie Farm, de boerderij op Village Nature Paris

De bijzondere boerderij op dit vakantiepark. Lees alles over een appelboomgaard, de gewassen in de moestuin, of het bereiden van seizoensgroenten. Ook leer je hier je eigen brood bakken. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen op de BellieVie Farm. Er is een overdekte speelplaats met heel erg veel speeltoestellen. Tevens zijn er ook heel veel dieren aanwezig die geknuffeld willen worden. Dit geldt ook voor de pony's, maar die willen natuurlijk ook graag bereden worden.

Forest of Legend, leuke kinderverhalen

Een plek in het bos, die een basis vormt voor leuke kinderverhalen. Je kunt in Forest of Legend het bos ontdekken door de aanwijzingen langs de paden. Tevens is er erg veel over de natuur te leren en erg veel te spelen.

Extraordinary Gardens, bijzondere tuinen

Een door mensenhanden aangelegd natuurgebied van 2 hectare. In de Extraordinary Gardens is erg veel te beleven en te ontdekken. Er is een vuurtuin, luchttuin, watervalmuziek in de watertuin en nog veel meer. Het is het tijdens je verblijf op Village Nature Paris zeker waard om deze bijzondere tuinen te ontdekken.

Lakeside Promenade, Winkelen, hangende tuinen en lekker eten

Waar je op normale Center Parcs parken de Market Dome vindt, vind je op Village Nature Paris de Lakeside Promenade. De centrale ontmoetingsplek op het park in zuivere XL vorm. Kinderclub, restaurants, veel sport en spel, hangende tuinen en nog veel meer. Natuurlijk vind je hier ook veel entertainment en zelfs concerten.