Disneyland Paris
Disneyland Paris: Disneyland Park

Disneyland Park

Sprookjes spelen de hoofdrol in vijf ongelooflijke landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven Sleeping Beauty Castle.

Disneyland Paris: Moviepark Walt Disney Studio

Walt Disney Studios® Park

Ontdek de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films en televisie in het Walt Disney Studios Park. Beleef hoe animatie tot stand komt in de Toon Studio en zie verbijsterende effecten in Backlot. De vijf productiezones zitten barstensvol spanning en sensatie en zetten jou en je kleintjes in de spotlights!

Koop Gewone tickets of kies een jaarpas hieroner

Disneyland Paris: Jaarpas Discovery

Discovery: Geniet van de magie

150 dagen toegang

Disneyland Paris: Jaarpas Magic Flex

Magic Flex: Meer vrijheid

300 dagen toegang

Disneyland Paris: Jaarpas Magic Plux

Magic Plus: Alle magie die je maar wilt

350 dagen toegang

Disneyland Paris: Jaarpas Infinity

Infinity: Een echte VIP ervaring

365 dagen toegang

Overnachten in en om Disneyland Parijs

Disneyland Paris: Villages Nature

Een unieke beleving vlakbij Disneyland Parijs. Met je gezin, vrienden of je partner, in deze unieke, groene dorpsoase leef je op het ritme van de natuur in een vakantiehuisjes of appartement langs het meer of diep in het bos.

Disneyland Paris: Davy Crocket Ranch

Davy Crockett Ranch

Ontdek je avontuurlijke kant met een overnachting in een blokhut midden in de natuur. Hier vind je een zwembad met glijbaan, natuurwandelingen, gezelligheid in je eigen blokhut

Disneyland Paris: Disneyland Hotel

Disneyland Hotel

Geniet van magische luxe. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney. En je kan zelfs genieten van meer tijd voor meer magie in onze Disney Parken, elke dag van je verblijf!

Disneyland Paris: Disney's Newport Bay Club

Newport Bay Club

De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney. De maritieme romantiek is overvloedig aanwezig in dit hotel dat op slechts een kwartiertje lopen van de Parken ligt of op een paar minuten met de gratis shuttle.

Disneyland Paris: Disney's Sequoia Lodge

Sequoia Lodge

Ontspan in deze gezellige lodge waar je het authentieke gevoel van rustige avonden rond een knappend haardvuur kunt beleven. De Parken liggen hier op slechts een kwartiertje lopen en het is nog sneller met de gratis shuttle.

Disneyland Paris: Disney's Hotel Cheyenne

Hotel Cheyenne

Sla je kamp op middenin het Wilde Westen, waar de drukke saloons en restaurants voor een authentieke pionierssfeer zorgen. Het is slechts 20 minuten lopen, of een paar minuten met de gratis shuttle naar de Parken.

Disneyland Paris: Disney's Hotel Santa Fe

Hotel Santa Fe

Ontdek een oase van comfort aan Route 66 waar je de klassieke Disneygastvrijheid vindt in dit hotel met Santa Fe-thema. Op slechts 20 minuten lopen van de Parken, of een paar minuten met de gratis shuttle.