Jungle Lodge

Samenvatting

Op Center Parcs Het Heijderbos is het, dankzij het unieke Jungle Lodge arrangement, nu mogelijk om te overnachten in een Sumatraanse jungle in Nederland. Wat kunnen gasten die kiezen voor het Jungle Lodge arrangement verwachten? De sensatie van een avontuurlijke nacht begint al bij aankomst, gasten ontvangen namelijk een backpack met daarin een zaklamp, speciale informatie & opdrachten voor kinderen en een kaart van de Jungle Dome. Vervolgens kan de Jungle worden verkend en de Cabana worden ontdekt: 'back to basic' maar wel uitgerust met zeer comfortabele bedden en handdoeken. Een speciale Ranger staat klaar om de gasten welkom te heten en van uitleg te voorzien over het verblijf en de verschillende opdrachten zoals persoonlijke amuletten maken en drinken uit afgesneden bamboestammen. 's Avonds, als de Jungle Dome exclusief geopend is voor de bezoekers die in de Cabana's overnachten, is er een diner in de vorm van een exotische BBQ voorzien. Een compleet ontbijt, geleverd op het terras van de Cabana's, zit ook bij het arrangement inbegrepen.

Jungle Lodge Logo

Op Center Parcs Het Heijderbos is het unieke Jungle Lodge concept feestelijk geopend onder muzikale begeleiding van ‘Tarzan’ hoofdrolspeler Ron Link die zich natuurlijk helemaal thuis voelde in deze omgeving. Gasten kunnen dankzij het Jungle Lodge concept overnachten in een authentieke Cabana te midden van 40 verschillende exotische diersoorten en meer dan 250 soorten planten en bomen. Een échte jungle ervaring zonder urenlang in het vliegtuig te hoeven zitten…

Jungle Lodge - Vliegende Hond Center Parcs
Center Parcs Jungle Lodge

Complete ervaringWat kunnen gasten die kiezen voor het Jungle Lodge arrangement verwachten? De sensatie van een avontuurlijke nacht begint al bij aankomst, gasten ontvangen namelijk een backpack met daarin een zaklamp, speciale informatie & opdrachten voor kinderen en een kaart van de Jungle Dome. Vervolgens kan de Jungle worden verkend en de Cabana worden ontdekt: ‘back to basic’ maar wel uitgerust met zeer comfortabele bedden, handdoeken en een goedgevulde picknickmand. Een speciale Ranger staat klaar om de gasten welkom te heten en van uitleg te voorzien over het verblijf en de verschillende opdrachten zoals persoonlijke amuletten maken en drinken uit afgesneden bamboestammen. ’s Avonds, als de Jungle Dome exclusief geopend is voor de bezoekers die in de Cabana’s overnachten, is er een diner in de vorm van een exotische BBQ voorzien. Een compleet ontbijt, geleverd op het terras van de Cabana’s, zit ook bij het arrangement inbegrepen.

Waar de natuur sterker is dan mensen

Voor Jean Henkens, bioloog en landschapsarchitect van Center Parcs, draait dit concept om het delen van unieke ervaringen: "Als bioloog van Center Parcs ben ik vaak op expeditie in de mooiste en meest fascinerende jungles over heel de wereld. Ik breng dan de avond en de nacht door onder enorme tropische bomen en overal om me heen is er leven. Dankzij de authentieke Jungle Cabana’s die we in de Jungle Dome van Het Heijderbos, een échte jungle, hebben gebouwd kun je nu als gast die geweldige avond– en nachtervaringen beleven zoals dat alleen kan op plekken waar de natuur iets sterker is dan mensen."

Waar herinneringen gecreëerd wordenVolgens Paul Geraeds, Director Marketing Center Parcs Europe, staat Center Parcs altijd garant voor het creëren van unieke vakantie-ervaringen: “Na de introductie van Boomhuizen en Woonboten is dit wel de meest bijzondere woonvorm. Wakker worden met flamingo’s en roodsnaveltoekans, dat is zonder meer een onvergetelijke ervaring."

Bron: Persbericht Center Parcs

Center Parcs Jungle Lodge
Center Parcs Jungle Lodge

Jungle Lodge Gids

Center Parcs Heijderbos Jungledome_lodge.pdf

Jungle Dome Plattegrond

Center parcs Jungle Dome Plattegrond