Omgeving Bostalsee Saarland

Center Parcs Bostalsee

Het blauwe goud van het Saarland In het hart van een prachtig middelgebergte vormt de Bostalsee met zijn wateroppervlakte van 120 hectare een van de grootste meren in het zuidwesten van Duitsland. Gelegen in het natuurreservaat van Saar-Hunsrück is het een geliefde bestemming voor talrijke bewoners die hier genieten van ontspanning en activiteiten in de natuur. Het meer dankt zijn aantrekkingskracht onder andere aan de aangelegde oevers en de wandel- en fietspaden. Het vormt een oord van rust en natuur voor liefhebbers die ‘s ochtends graag vanuit een bootje hun hengel uitwerpen. Ten slotte geniet men hier ook van een gezellige brasserie en een openluchtrestaurant met een prachtig uitzicht over het meer. Bostalsee, een fantastisch recreatiegebied Liefhebbers van watersporten, lekker zonnen en zandkastelen bouwen, wandeltochten, vissen, fietsen, golfen of paardrijden. U wordt verleid door de hartelijkheid van de inwoners, die genieten van het leven en een passie voor Duitsland hebben. De Bostalsee en omgeving biedt u een breed scala van activiteiten voor groot en klein!

Het park in het hart van de natuur

Het park Bostalsee ligt in het heuvellandschap aan de oostelijke oever van het meer. De glooiende paden verwelkomen de bezoekers met natuurlijke geuren van humus, lariksbomen, wilde appelbomen, meidoorns en hazelnootbomen. Men komt aan het water volledig tot rust en doet hier nieuwe krachten op.

De 500 cottages van het Park gaan volledig op in de omringende natuur dankzij het talent van landschapsarchitect Thierry Huau, ontwerper van de fraaiste landschappen van de Franse Center Parcs parken. Aan de hoger gelegen oever van het meer bieden meer dan de helft van de cottages een onbelemmerd of gedeeltelijk uitzicht op de uitgestrekte watervlakte.

Efficiënte bereikbaarheid

Het Bostalsee Park is bovendien goed bereikbaar. Het Duitse wegennet staat zeer goed bekend, en het Saargebied vormt hierop geen uitzondering: er zijn 2 verkeersaders nog de hogesnelheidsverbinding: Parijs-Saarbrücken in 1 uur en 50 minuten. Met de keuze voor Bostalsee als plek voor haar nieuwe park in Europa, biedt Pierre & Vacances Center Parcs Group 43 miljoen inwoners de gelegenheid om gedurende het gehele jaar te genieten van droomvakanties.