Nonna’s Family Pizza é Pasta

Nonna’s Family Pizza é Pasta refereert aan een sfeer die we allemaal voor ogen hebben in het provincial Zuid- Italië. Nonna ( oma in het Italiaans) is de vrouw des huizes en heeft haar huis en keuken opengesteld voor allen die van haar kookkunsten willen genieten. Eten bij Nonna thuis en dus knus en oprecht. Bij Nonna’s Family Pizza é Pasta kun je traditioneel Italiaans eten, vers gemaakte steenoven pizza’s , vers gedraaide pasta’s. Hier is het altijd leuk, soms ook ’n traan.

Het verhaal van Nonna

Benvenuti a casa nostra! Wat ontzettend fijn dat u er bent! Welkom in het provinciale zuiden van Italië, waar eten heel belangrijk is in het dagelijks leven. Typisch Italiaans! Nonna’s (Italiaans voor Oma) is niet zomaar een Pizza en Pasta restaurant, het is vooral ‘t huis van Nonna en haar familie. Nonna heet u dan ook persoonlijk van harte welkom!

Gentili Signore e Signori, Mag ik me even voorstellen: Ik ben Nonna. Wij zijn ’n gewoon Italiaans gezin en leiden een eenvoudig leven. We bereiden hier verse pizza’s en pasta’s zoals ik dat van mijn moeder geleerd heb. Ricette di famiglia! Met liefde dus! Normaal, is dit ons thuis. We eten hier samen, we doen de was en we slapen in het bed dat aan het plafond hangt. Voordat we gasten ontvangen hijsen we het bed omhoog, zo staat het niet in de weg. Bij ons is iedereen welkom en dus: Benvenuti! Giuseppe (Peppe) en ik wonen sinds ons trouwen in dit huis. De Bambini (kinderen) zijn hier geboren en getogen. Ik ben dol op Bambini! Ik moet ze gewoon knuffelen.... Peppe reed met zijn Piaggio alle dagen naar de steengroeve even buiten het dorp. Hier werkte hij totdat…….che una tristezza! De Piaggio hier in huis is nu een dierbare herinnering aan hem. Kinderen kunnen na het eten een hoorntje schepijs bestellen en komen halen bij Peppe’s Piaggio. Delizioso Gelato! In mijn schrift vindt u alles wat we met liefde voor u klaarmaken. Trouwens, in de keuken kijken mag altijd! La mia casa è la tua casa! Onze pizza’s en pasta’s zijn natuurlijk gemaakt van vers deeg… zoals het hoort! Welkom in onze familie en alvast scuse! Voor als de vlam in de pan vliegt want dat gebeurt hier regelmatig. Mamma Mia! Buon appetito! La Nonna è familia