Woops the Wave

  • Woops is de oudste (ongeveer 15/16 jaar) van de vier kinderen uit het gezin en kan alleen gespeeld worden door een vrouw. Zij is ongeveer 1,70 meter lang.
  • Woops besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk.Het uiterlijk van woops is opvallend.
  • Zij heeft een lange, blauwe vlecht en draagt een blauwe jas met franjes en een blauwe broek met daaronder blauwe, zilveren schoenen.
  • Het innerlijk van woops typeert zich als het toonbeeld van souplesse en ze heeft een grote affiniteit met dans.
  • Bovendien is Woops dol op water en is zij de creatiefste van het stel.
  • Zij is beschermend en troostend naar de andere characters.
Woops the Wave

Woops kan alleen gespeeld worden door een vrouw. Woops haar speelleeftijd is 18 jaar. Woops is de oudste van het viertal en daarom kan ze beschermend en troostend optreden naar de andere karakters toe. Ze is de mooie; Ze besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk. Wat dat betreft is het een echt meisje. Mooie elegante schoentjes, het liefst met een hakje, grime, aandacht voor het haar en kleding, een glittertje hier en daar… Woops is vroeger zeemeermin geweest. Hierdoor heeft ze grote affiniteit met de zee, water, strand en alles wat je daar kunt vinden. Ook de kleuren blauw, zeegroen, parelmoer, zilver spreken haar zeer aan. Woops is het toonbeeld van soepelheid, ze houdt veel van dansen. Haar bewegingen zijn vloeiend, doorgaand en sierlijk, Ook net wat trager. Voornamelijk de armbewegingen. Denk aan water en hoe dit beweegt. Woops is de creatiefste van het stel: Zelf kleding ontwerpen en maken, tekenen en schilderen, gedichtjes maken, mooie kunstwerkjes voor in het huis maken ed. vind ze leuk om te doen. Woops houdt van speciaal eten: Een beetje fantasievol. Ze drinkt graag algenthee en eet het liefst zeewiersalade. Ook de groenten en fruit die Bing in zijn moestuin verbouwd, eet ze graag. Woops eet geen vlees of vis. Dat is niet lekker. Alle zoete dingen die Orry graag eet, daar doe je haar ook geen plezier mee. Woops houdt heel veel van zwemmen, ballet, dansen, kunstschaatsen ed. Echte meisjesdingen. Ze kan dit ook heel goed. Woops toont veel interesse in anderen maar ze vindt het ook erg leuk om zelf het middelpunt van de belangstelling te zijn. Ze geniet ervan om haar haar of mantel uitgebreid te showen, om een mooie solodans te doen, terwijl iedereen naar haar kijkt. Woops is nogal “lijfelijk” Dwz dat als ze met een kind of met één van haar vrienden praat, ze de persoon graag vastpakt, aait, een schouderklopje geeft, even de hand op een knie legt….. even lichamelijk contact zoeken. Dit gebruikt ze ook als “tactisch”middel om bv. Iemand weer rustig te maken. Woops kan prachtige verhalen vertellen. Sprookjes zijn haar favoriet. Ook heeft Woops potten met schelpen, en bellenblaas. Als Woops haar zin niet krijgt, kan ze best bitsig worden. Ook kan Woops boos worden. Dat is wel snel weer over, maar die kantjes heeft ze ook. Woops laat zeker niet over zich heen lopen.

Leefwereld Woops leefwereld is een fantasiewereld; Zo woont ze onder het zwembad, in een mooie onderwatergrot. Haar grot is ingericht met allerlei schatten die zijn achtergelaten in de zee. Woops heeft schatkisten met kralen, sieraden en schelpen. Denk aan sprookjes van 1001 nacht. Langs de muren sijpelt het water naar beneden en het licht valt in golfachtige bewegingen naar beneden. Het schittert en glinstert. Woops slaapt in een reuzenschelp, heeft mooie boekenkasten vol sprookjesboeken. Hierin staan de prachtigste verhalen. Soms vertelt ze uit een boek, maar dat heeft ze eigenlijk helemaal niet nodig. Haar hoofd zit vol met verhalen, legenden, sprookjes en gedichten. Als ze post krijgt, is dat natuurlijk flessenpost. Anders worden de brieven nat. Orry & Friends Operationele Manual NL Product Development –Entertainment & Kids 18 Om in de onderwatergrot van Woops te komen, zul je in het zwembad een speciale golf moeten zoeken: De 3e hoogste golf. Deze golf neemt je mee naar de ingang van de onderwatergrot. Iedereen is uitgenodigd om een keertje op bezoek te komen. Kunnen jullie gezellig een kopje algenthee drinken!

Woops en Bing Woops beschouwd Bing als haar gelijke; Ze zijn beiden de oudste van de club. Bing is ook de verstandigste en de sterkste en heeft een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ze delen samen hun liefde voor mooie verhalen. Woops vooral de sprookjesverhalen. Bing de stoere natuurverhalen. Ze delen hun bewondering voor de natuur. Daar schuilt hun gezamenlijke poëtische kant. Woops vraagt de hulp van Bing voor bepaalde lastige klussen, omdat ze weet dat Bing sterk is en een echte vent. Woops en Bing sluiten gevoelsmatig erg goed op elkaar aan

Woops en Orry Orry is de jongste van de club en daarom zal ze hem vaak in bescherming nemen op het moment dat Orry in een moeilijke situatie terechtkomt. Toch kan hij ook op zijn donder krijgen van haar. Orry is Woops haar oogappel. Ze moet vaak om hem lachen en ze waardeert zijn kookkunsten enorm.

Woops en Rep Woops ziet Rep alsof het haar “jongere puberzus” is. Woops gaat met Rep om zoals zussen onder elkaar. In sommige situaties is het “de meisjes tegen de jongens”. Er zijn echter ook momenten dat ze Rep te wild, te jong en te stoer vindt. Rep is uiteindelijk geen “meisje meisje” en dat vind Woops wel eens jammer. Ze zou graag eens lekker “tutten”met haar.