Bing Bush

  • Bing wordt altijd gespeeld door een man.
  • Bing zijn speelleeftijd is 16 jaar.
  • Bing is de oudste jongen van het viertal en de sterkste.
  • Bing is atletisch, sportief en sterk, dierlijk.
  • Bing is een vriendelijke jongen en heeft niet veel ruzie (omdat hij zo sterk is waarschijnlijk.) Hij wordt ook niet zo snel boos.
  • Hij is een echt buitenmens, de jongen van avontuur in de natuur. Bing weet ook heel veel over de natuur, Hij is er ten slotte geboren. Zijn instinct is goed ontwikkeld; Hij ruikt al onraad, voordat anderen ook maar iets in de gaten hebben. Bing houdt er van om dierenverhalen te vertellen.
Bing Bush - Center Parcs - PePeTeVe
foto Benting - via coevoerden aan huis

foto Benting - via coevoerden aan huis

Naast een eigen kamer heeft Bing ook een eigen kinderboerij: Bing's Beestenboel op de Huttenheugte.

Daarnaast is er op Het Heijderbos een geitje (in april 2012) vernoemd naar Bing. (bron Facebook Heijderbos)

Bing Bush
De kamer van Bing Bush - Center Parcs

Let op! Voor een kampeertocht zijn een paar zaken onmisbaar.

Kijk maar in mijn hut


Uit een boek over Pepeteve op vakantie.Copyright 2001 Center Parcs Holding BV, Michel Illy en Jacqueline VeldkampTekst: Suzanne Klinkhamer en Saskia van der Wiel. Illustraties en vormgeving Hoek & HavenaarProducties BV Rotterdam

Bing wordt altijd gespeeld door een man. Bing zijn speelleeftijd is 16 jaar. Bing is de oudste jongen van het viertal en de sterkste. Bing is atletisch, sportief en sterk, dierlijk. Bing is een vriendelijke jongen en heeft niet veel ruzie (omdat hij zo sterk is waarschijnlijk.) Hij wordt ook niet zo snel boos. Hij heeft een rustig en vrolijk karakter ( Maar verwar dit niet met saai!) Bing bruist altijd van energie. Hij straalt kracht uit.. Bing heeft affiniteit met De Man van Zes Miljoen, Indiana Jones, Tarzan en de sterkste man van de wereld. Hij is een echt buitenmens, de jongen van avontuur in de natuur. Bing weet ook heel veel over de natuur, Hij is er ten slotte geboren. Zijn instinct is goed ontwikkeld; Hij ruikt al onraad, voordat anderen ook maar iets in de gaten hebben. Bing houdt er van om dierenverhalen te vertellen. Zonder dat hij een geiten wollen sok / bioloog wordt. Ook voor verhalen over ridders, piraten en indianen kun je bij Bing terecht. Het zijn altijd heel spannende verhalen en daarbij doet hij bijv. alle dieren of de piraten na. Bing vertelt met handen en voeten Bing houdt van groenten en fruit, van een dikke snee zelfgebakken bruin brood, een lekker gebakken eitje, een beker melk……maar hij eet geen vlees en vis. Da’s hartstikke zielig! Bing is ook een echte sportman maar dan wel buitensporten graag! Klimmen en abseilen, vlotten bouwen, kanoën, hiken, wandelen door de natuur, skiën hebben zijn voorkeur. Maar waar hij helemaal voor gaat is: Vechtsporten. Karate, judo, jiu jitsu….Bing heeft overal de zwarte band in. Bing maakt ‘s morgens de dieren wakker, als de dieren ziek zijn, verzorgt hij ze altijd. Bing kent ook alle roddels over de dieren van het park. Verder is Bing de hele dag druk bezig met de natuur: bladeren opruimen, composthopen maken, nestkasjes in elkaar zetten, gras maaien, snoeien, planten en bomen planten, tuinen ontwerpen……De natuur is ten slotte altijd in beweging. Bing durft veel. Met Bing kun je vlotten bouwen, op survival gaan, stoere wandelingen maken. Bing is een “doener”. Hij is ook altijd met iets bezig. Hij onderzoekt, pluist uit, bouwt, maakt….ect. Dit alles vanuit een innerlijke rust. Met Bing valt er veel te beleven en te doen.

Leefwereld Bing leeft in de buiten: Hij heeft zelf in het bos een Boomhut gebouwd en daar leeft hij tussen de planten en dieren. Het is best makkelijk om bij zijn boomhut te komen; Bij de 3e eik linksaf, dan over het slootje springen, 2 paddenstoelen verder, rechtdoor en dan zie je een wei met koeien. Daar sla je rechtsaf en dan loop je het bos in. Bij de 5e kastanjeboom is het. Mek-Mek de geit staat daar altijd te grazen. In zijn hut zijn al zijn meubels gemaakt van wat Bing in de natuur heeft gevonden. Hij leeft van wat de natuur hem biedt: Bijv. een bouwwerk van uitgeholde boomtakken, vangt de regen en de dauwdruppels op. En daarmee wast hij zich. Bij Bing in huis zul je niet snel technisch apparatuur vinden. Dat is slecht voor het milieu.

Bing en Woops Ze delen samen de verantwoording over de twee jongsten. Bing en Woops houden allebei veel van de natuur. Hij de aarde en zij het water. Ze vertellen samen graag mooie verhalen. Maar Bing kan Woops soms ook wel een beetje te ijdel vinden. Het is toch niet erg om eens een keertje vuil te worden? Ze is nooit eens stoer.

Bing en Rep Bing vindt het energieke van Rep leuk. Ze ondernemen veel samen. Bing vindt Rep slim. Wat Woops niet bezit, bezit Rep dan weer wel. Zij is een maatje om mee slootje te springen. Ze zit alleen zo vaak achter de computer………

Bing en Orry Orry is als zijn ‘kleine broertje” voor Bing. Dit gaat soms goed en soms fout. Orry is soms te kinderachtig voor Bing. Hij vindt hem dan te springerig, te schreeuwerig. Maar met Orry kun je wel lachen en…hij kan superlekker koken!