Pack&Go Familiereunie

Met de nieuwe Pack&Go Familiereünie kan je drie cottages naast elkaar boeken. Je kiest zelf het luxeniveau en de ligging. Bovendien kan je rekenen op heel wat leuke extra’s, zoals:

  • Gratis groepsactiviteit
  • Gratis fotoshoot voor de familie
  • Volle boodschappentas bij aankomst
  • Iedere ochtend verse broodjes
  • Gratis voorkeursligging
  • Early check-in (vanaf 13u)

De verjaardag van oma, het jaarlijkse familieweekend of zomaar! Als het eenmaal gelukt is om ondanks alle drukke agenda’s bij elkaar te komen, dan is het belangrijk ook écht tijd met elkaar door te brengen. Dit wordt bevestigd door één van de belangrijkste vakantietrends voor 2014: de multigeneratievakantie. Center Parcs heeft bovendien zelf onderzoek gedaan naar de samenstelling en behoeften van grotere gezelschappen*. 83% van deze groepen bleek inderdaad uit drie of meer generaties te bestaan. Velen gaven bij de enquête aan een dergelijke vakantie op jaarlijkse basis te organiseren en een duidelijke aanleiding, zoals een jubileum, voor de vakantie te hebben. Leuk detail is dat in bijna de helft van de gevallen de grootouders op deze vakanties trakteren. Center Parcs geeft een passend antwoord op al deze observaties met de Pack&Go Familiereünie.

Aan alles is gedacht

Center Parcs heeft een pakket samengesteld waarmee een familiereünie heel eenvoudig kan worden georganiseerd. Zo kunnen er speciaal voor de gelegenheid drie cottages naast elkaar worden geboekt. Wel zo gezellig om bij elkaar binnen te kunnen lopen. Boodschappen? Bij aankomst staat er een tas boordevol lekkere en handige producten klaar. Daarnaast is er een activiteit waar iedereen aan mee kan doen en een familie-fotoshoot zorgt voor een onuitwisbare herinnering aan het weekend.