Friends - Friendly - Loyaliteitsprogramma

Friends - Mascotte Friendly - Loyaliteitsprogramma

Trouwe gasten profiteren bij Center Parcs automatisch van bijzondere voordelen. Voor hen heeft Center Parcs immers een speciaal Just for Friends programma ontwikkeld. U hoeft zelf niets te doen. Na boeking van uw tweede verblijf in drie jaar wordt u automatisch lid en profiteert u vanaf uw volgende vakantie van alle voordelen.

Huidige voordelen (begin 2019)

 • Early Check-in*: In alle rust aan je vakantie beginnen? Meld tijdens je boeking of via de gratis Friends-reserveringslijn dat je vroeg – vanaf 13.00 - wil inchecken;
 • Welkomstverrassing: Bij aankomst ligt er een leuk welkomstgeschenk voor je klaar;
 • Gratis extra kindermeubilair*: Sjouwen? Niet nodig. Vanaf 4-persoons cottages is er standaard kindermeubilair aanwezig. Heb je meer nodig? Zonder bijbetaling zetten we extra kindermeubilair klaar;
 • Shopkorting**: Wat is er leuker dan shoppen met korting? Als Friend krijg je in de Market Dome korting op een gedeelte van het assortiment;
 • Aantrekkelijke aanbiedingen: Als Friend ontvang je aantrekkelijke aanbiedingen via de post die precies bij je vakantieplannen passen.
Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Friendly geniet van de zomer en het strand Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
 • Mascotte Friendly De mascotte van het Just for Friends programma is de eekhoorn Friendly. Fiendly is er in verschillende gedaantes, om zich zo aan te passen aan het thema. Friendly wordt voornamelijk in mailings gebruikt. Tijdens de zomervakantie geniet Friendly van de zon op een strandstoel. Tijdens de winter heeft hij een sjaal om.

Vroegere voordelen

  • Gratis reserveringslijn / Telefoonnummer: Als Friend krijgt u een voorkeursbehandeling en regelt u al uw zaken gratis, snel en comfortabel via de gratis Friends reserveringslijn.
  • Early Check-in*Friends kunnen al vanaf 13.00 uur inchecken en in alle rust aan de vakantie beginnen. Meldt u dat wel vooraf! Dat kan:door te bellen naar de gratis Friends reserveringslijn of tegelijkertijd met uw online reservering
   • De Early Check-in is niet mogelijk voor cottages van 10 personen of meer.
 • Gratis: 2 activiteiten
  • Friends kunnen gratis deelnemen aan twee activiteiten. Er kan gekozen worden voor: tennis, badminton, squash, bowling, midgetgolf of sauna.
  • Op park Port Zélande enkel outdoor tennis, bowling, midgetgolf of sauna.
  • Op de Franse parken kunnen zowel de activiteiten, als de duur van de activiteiten verschillen.
 • Gratis krant
  • Bij het inchecken ontvangen Friends eveneens vouchers voor gratis kranten (niet in Franse parken en niet op zondag). Tegen inlevering van de vouchers krijgt u een krant bij de supermarkt.
 • Gratis extra kindermeubilair*
  • In elke cottage vanaf 4 personen is standaard kindermeubilair aanwezig. Is het standaardsetje niet voldoende, dan zetten we zonder bijbetaling extra kindermeubilair klaar. Andere gasten betalen € 4,95 per meubelstuk.
 • Welkomstverrassing
  • Bij aankomst ontvangt iedere Friend een welkomstgeschenk. Dit is iedere keer weer een andere verrassing. Mijn eerste welkomstgeschenk was een Friendly poppetje waarop je een aantal seconden aan tekst kan opnemen en vervolgens afspelen. Op dit moment lijkt het welkomstverrassing een doosje Merci te zijn.
Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Friendly in de winter Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Friendly in de disco Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Friendly is klaar voor de vakantie Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Friendly, Oud en Nieuw, Nieuwjar, Kerst Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly

De welkomstverrassingen:

Friendly als geschenk van het friends programma van Center Parcs

Friendly.Deze pop beschikte over een microfoontje en een luidspreken.Je kon dan vervolgens 10 seconden een tekst inspreken en vervolgens kon friendly de opgenomen tekst elke keer herhalen.

Tumbling Tower (ook wel bekend als Jega)De blokken worden gestapeld in de vorm van een toren, elke laag bestaat uit drie blokken die plat naast elkaar liggen, en elke laag is loodrecht geplaatst op de vorige. Zodra de toren is gebouwd, mag de speler die hem heeft gebouwd beginnen. De speler neemt een blok uit een willekeurige laag onder de bovenste laag en legt het blok bovenop de toren. Het spel eindigt als de toren omvalt. De verliezer is de persoon die de toren om laat vallen (de speler die aan de beurt was toen de toren viel).

Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly
Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly

Hot ChocolateHet Hot Chocolate-set met vier blokjes chocolade aan een lepels was bedel mom warem chocolademelk mee te maken. Dit werd ingezet gedurende 'Winter @ Center Parcs.

Rugzak:Vanaf zomer 2011: Een handige Center Parcs-rugzak in de wit-groene kleurencombinatie van de huisstijl. Dit cadeau sluit aan op de start van Beaches of Center Parcs, het zomerseizoen van Center Parcs. De onderkant is apart benaderbaar en daar kan bijvoorbeeld een natte handoek in gedaan worden.De rugzak vervangt hiermee de zaklamp met LED-verlichting op zonne-energie, welke voor een vrij korte periode als welkomstgeschenk werd uitgedeeld. Eerdere cadeaus, zoals de Friendly-knuffel, paraplu, het doosje Merci-chocolade en het doosje toffeesnoepjes met memoryspelletje, waren veel langer in omloop.

Friendskado vanaf 2e helft 2011 rugzak
Center Parcs Paraplu, Friends programma, met afbeelding Friendly
Friends Memory Spel Just for friends - Center Parcs - friensprogramma - loyalty friendly

Led zaklamp op zonne-energie Vanaf 2e helft 2010 werd de trouwe gast verwelkomd met een zaklamp voorzien van LED-verlichting op zonne-energie. Met dit duurzame lampje wordt gedacht aan de Groene Daden, die Center Parcs enkele jaren geleden heeft bedacht voor een milieuvriendelijk beleid. Hiertoe behoort ook duurzaamheid en een lager energieverbruik, waarop het lampje met zonne-energie dus goed aansluit.Memory SpelEen memory spel met allerlei foto's en beelden van en over Center ParcsParapluEen donkergroene paraplu met afbeelding van Friendly