Wannabe een Parkranger

De nauwe samenwerking tussen Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds Nederland is de basis voor ‘Wannabe een Parkranger’: een supercoole expeditie door de Jungle Dome op Het Heijderbos (NL) en de natuur in het park.

Op ontdekkingstocht in de natuur

Met het Wannabe activiteitenprogramma kunnen kids tussen de vier en tien jaar zich helemaal inleven in hun favoriete beroep of bezigheid. Dit bijzonder populaire activiteitenprogramma heeft er sinds kort een nieuwe topper bij.

Compleet in outfit

Met Wannabe een Parkranger krijgen de kinderen allemaal een echte parkranger-outfit aan en ervaren ze al spelend hoe fascinerend de natuur eigenlijk is. Ze leren bijvoorbeeld hoe je in de natuur je weg kunt vinden, ze proberen herten te spotten en krijgen enkele nuttige survivaltips mee. Hoe ze op een verantwoorde manier met de natuur kunnen omgaan, komt ook aan bod. Bovendien maken de kids uitgebreid kennis met de razend populaire WNF-Rangerclub, de grootste wilde-dierenclub van de wereld met niet minder dan 93.000 leden. De activiteit zelf duurt twee uur, maar de kinderen voelen zich tijdens het hele verblijf een echte Parkranger.

Bron: Close-up Online