Sponsor van N.E.C. Juniors& N.E.C. Squad

Center Parcs Het Heijderbos is sponsor van zowel de N.E.C. Juniors als de N.E.C. Squad tot en met het einde van 2014.

Center Parcs Het Heijderbos is gelegen op de grens van Limburg, Gelderland en Noord-Brabant, op een klein half uurtje van Nijmegen.

Urenlang waterplezier

Het Heijderbos biedt heel veel vertier voor een korte vakantie, maar ook voor een dagje uit of een kinderfeestje. Zo is er de Aqua Mundo waar je meegevoerd wordt op de sensationele wildwaterbaan, meedeint op golven of snorkelt tussen tropische vissen. Urenlang waterplezier voor jong en oud! Maar er is veel meer zoals de Jungle Dome waar je tussen de tropische vogels heerlijk kunt klimmen en klauteren, indoor Family Paintball waar je al vanaf 8 jaar aan kunt deelnemen en nog veel meer spannende activiteiten. Daarnaast zijn de winkels 7 dagen per week open en er zijn 6 verschillende restaurants om een gezellige dag op Het Heijderbos mee af te sluiten!

Pim van der Hulst, N.E.C. Juniors & N.E.C. Squad: "Het Heijderbos, een tropische verrassing om de hoek! Enorm leuk voor onze doelgroep!"

Sharon Hoesen, Coördinator Park Sales Center Parcs Het Heijderbos: "Veel mensen uit de regio kennen Het Heijderbos van onze mooie subtropische zwembad, de Aqua Mundo, maar we hopen met deze samenwerking nog veel meer van onze faciliteiten te kunnen laten zien. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons kunt overnachten midden in de Jungle? We hopen jullie binnenkort op ons mooie park te mogen begroeten!"

Actie

Alle leden van zowel N.E.C. Juniors als N.E.C. Squad kunnen op woensdag 14 mei vanaf 13.00 uur voor slechts € 1,00 zwemmen in Aqua Mundo, geopend tot 21:00 uur.

Niet-leden kunnen uiteraard ook mee, zij betalen slechts € 11,00. Bestel jouw kaart via de volgende link www.nec-nijmegen.nl/aquamundo en log in met jouw lidmaatschapnummer.