Heerenveen Family Event

Afgelopen weekend vond op Center Parcs De Huttenheugte in Dalen het sc Heerenveen Family Event plaats. In het kader van het partnership van Center Parcs met de Eredivisie verbleven ruim 800 sc Heerenveen supporters op dat park. Om voor wat extra sfeer te zorgen had Center Parcs de bezoekers gevraagd om spandoeken te maken voor het Family Event.

Bij aankomst ontving men vrijdagavond een welkomsttas met producten van sc Heerenveen, Univé en Center Parcs. Zaterdag kon de jeugd zich uitleven bij de diverse activiteiten en de eigen Heerenveen voetbalclinic. Ook oud-Heerenveen speler Henk Hartkamp was daarbij aanwezig. Natuurlijk ontbrak ook mascotte Hero niet tijdens het Family Event. Gerrit Thomas de Vries uit Sneek, die zaterdag 9 jaar werd, werd luidkeels toegezongen door de vele fans.

Zaterdagavond bekeek men vanaf een speciaal gebouwde tribune de wedstrijd NEC - sc Heerenveen. Johan Hansma verzorgde de voorbeschouwing en de wedstrijd-analyse. Zondagmiddag was de bijna voltallige selectie van het eerste elftal aanwezig op het park. De spelers namen die dag ook enthousiast deel aan de activiteiten. Na afloop daarvan was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de spelers er werd er volop gebruik gemaakt van de gelegenheid om handtekeningen te bemachtigen.