Feyenoord Family Event

In het weekend van 5 tot en met 8 mei (2006) vindt op Center Parcs Port Zélande (Ouddorp) het Feyenoord Family Event plaats. De voltallige Feyenoord-selectie en technische staf zijn die dagen aanwezig om met jou deel te nemen aan de diverse onderdelen. Handtekeningen verzamelen, op de foto gaan, voetballen met en tegen je favoriete speler, vragen stellen; het kan dit weekend allemaal. Doe mee aan de spectaculaire VoetbalChallenge met spelen zoals pannavoetbal, stropdas schieten, levend tafelvoetbal en penalty schieten.

Verder komt oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers met zijn assistenten langs om de ultieme Feyenoord voetbalclinic te verzorgen: Feyenoord on Tour! Hier leren de kinderen trainen op dé Feyenoord manier. Daarnaast zijn er nog verschillende activiteiten die geheim blijven, maar één ding is zeker: je mag dit unieke evenement gewoon niet missen.

FEYENOORD FAMILY EVENT

Feyenoord en Center Parcs presenteren het Feyenoord Family Event in Het Meerdal van 4 t/m 7 mei 2007. Kom voetballen met bijvoorbeeld Jonathan de Guzman, captain Theo Lucius en Ron Vlaar, ga met ze op de foto en scoor die handtekeningen. De gehele selectie en technische staf zijn aanwezig!

Zo is er de VoetbalChallenge met spectaculaire voetbalactiviteiten als Pannavoetbal, Bungee soccer en Penalty schieten.* Er is het gehele weekend live entertainment, de allerkleinsten kunnen samen met Coentje dansen tijdens het Feyenoord Family Event, de rest houden we nog even geheim…

Ook Ben Wijnstekers en zijn assistenten komen weer langs met Feyenoord on Tour, waar de Kids hun voetbalkunsten kunnen showen tijdens de VoetbalClinic: een training gebaseerd op de Feyenoord jeugdopleiding. Echte fans doen mee aan de ultieme Feyenoord-Kennisquiz met fantastische prijzen! En natuurlijk kun je lekker zwemmen in de Aqua Mundo, relaxen in de sauna, heerlijk eten in één van de restaurantjes en nog veel meer!