Farfalle met ham in de oven

Bereidingstijd: 27 minuten

farfalle met ham in de oven

Bereidingswijze:Zet de oven op grillstand. Kook de pasta beetgaar. Stoof de ui in de olijfolie en voeg de tomaten, de oregano en het

laurierblad toe. Kruid met peper en zout. Laat de tomatensaus rustig 15 minuten sudderen. Meng de pasta met de tomatensaus in de ovenschotel en bestrooi dit met de mozzarella en hamreepjes. Plaats de ovenschotel 10 minuten onder de grill. Serveer met Parmezaanse kaas.

  • 100 g gekookte hamreepjes
  • 1 el fijngehakte oregano
  • 350 g farfalle (pasta)
  • 1 blik gezeefde tomaten
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 laurierblad
  • 2 bollen mozzarella, in reepjes
  • 2 el olijfolie extra vergine
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • peper en zout