Grapefruit salade
Bereiding
- Doe de wortels, de ui en de appel in een grote slakom.
- Besprenkel met het citroensap.
- Voeg het vruchtvlees en het sap van de grapefruit toe.
- Laat de sperziebonen, de champignons en de maïs uitlekken.
- Voeg ze toe in de kom.
- Maak een vinaigrette met de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
- Giet de vinaigrette over de salade.
- Werk af met de peterselie en dien op met het ciabattabrood.
Bron: Center Parcs
- 3 geraspte wortelen
- 1 ui, in ringen
- 1 appel, in schijfjes
- 1 grapefruit gehalveerd en uitgehold met een lepeltje
- 50 g gehakte peterselie
- 1 blikje sperziebonen
- 1 blikje champignonschijfjes
- het sap van een ½ citroen
- 1 el balsamicoazijn
- 2 el olijfolie extra vergine
- peper en zout
- 1 ciabattabrood