Grapefruit salade

Bereiding

  • Doe de wortels, de ui en de appel in een grote slakom.
  • Besprenkel met het citroensap.
  • Voeg het vruchtvlees en het sap van de grapefruit toe.
  • Laat de sperziebonen, de champignons en de maïs uitlekken.
  • Voeg ze toe in de kom.
  • Maak een vinaigrette met de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
  • Giet de vinaigrette over de salade.
  • Werk af met de peterselie en dien op met het ciabattabrood.

Bron: Center Parcs

Grapefruit salade
  • 3 geraspte wortelen
  • 1 ui, in ringen
  • 1 appel, in schijfjes
  • 1 grapefruit gehalveerd en uitgehold met een lepeltje
  • 50 g gehakte peterselie
  • 1 blikje sperziebonen
  • 1 blikje champignonschijfjes
  • het sap van een ½ citroen
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie extra vergine
  • peper en zout
  • 1 ciabattabrood