Friends - Mascotte Friendly - Loyaliteitsprogramma

Just for friends - Center Parcs
Trouwe gasten profiteren bij Center Parcs automatisch van bijzondere voordelen.

Voor hen heeft Center Parcs immers een speciaal Just for Friends programma ontwikkeld.
U hoeft zelf niets te doen. Na boeking van uw tweede verblijf in drie jaar wordt u automatisch lid en profiteert u vanaf uw volgende vakantie van alle voordelen.
Trouwe gasten profiteren bij Center Parcs automatisch van bijzondere voordelen. Voor hen heeft Center Parcs immers een speciaal Just for Friends programma ontwikkeld. U hoeft zelf niets te doen. Na boeking van uw tweede verblijf in drie jaar wordt u automatisch lid en profiteert u vanaf uw volgende vakantie van alle voordelen.

Friendly geniet van de zomer en het strand
Mascotte Friendly


De mascotte van het Just for Friends programma is de eekhoorn Friendly. Fiendly is er in verschillende gedaantes, om zich zo aan te passen aan het thema. Friendly wordt voornamelijk in mailings gebruikt. Tijdens de zomervakantie geniet Friendly van de zon op een strandstoel. Tijdens de winter heeft hij een sjaal om.

De voordelen
 • Gratis reserveringslijn
  Als Friend krijgt u een voorkeursbehandeling en regelt u al uw zaken gratis, snel en comfortabel via de gratis Friends reserveringslijn.
 • Friendly in de disco
  Early Check-in*

  Friends kunnen al vanaf 13.00 uur inchecken en in alle rust aan de vakantie beginnen. Meldt u dat wel vooraf! Dat kan:
  • door te bellen naar de gratis Friends reserveringslijn of
  • tegelijkertijd met uw online reservering
   De Early Check-in is niet mogelijk voor cottages van 10 personen of meer.
 • Gratis: 2 activiteiten
  Friends kunnen gratis deelnemen aan twee activiteiten. Er kan gekozen worden voor: tennis, badminton, squash, bowling, midgetgolf of sauna.
  • Op park Port Zélande enkel outdoor tennis, bowling, midgetgolf of sauna.
  • Op de Franse parken kunnen zowel de activiteiten, als de duur van de activiteiten verschillen.
 • Gratis krant
  Bij het inchecken ontvangen Friends eveneens vouchers voor gratis kranten (niet in Franse parken en niet op zondag). Tegen inlevering van de vouchers krijgt u een krant bij de supermarkt.
 • Gratis extra kindermeubilair*
  In elke cottage vanaf 4 personen is standaard kindermeubilair aanwezig. Is het standaardsetje niet voldoende, dan zetten we zonder bijbetaling extra kindermeubilair klaar. Andere gasten betalen € 4,95 per meubelstuk.
 • Welkomstverrassing
  Bij aankomst ontvangt iedere Friend een welkomstgeschenk. Dit is iedere keer weer een andere verrassing. Mijn eerste welkomstgeschenk was een Friendly poppetje waarop je een aantal seconden aan tekst kan opnemen en vervolgens afspelen. Op dit moment lijkt het welkomstverrassing een doosje Merci te zijn.

Friendly in de winter

Friendly, Oud en Nieuw, Nieuwjar, Kerst

Friendly is klaar voor de vakantie