Merchandising

Orry & Friends hebben de leukste gifts & cadeautjes uitgezocht voor thuis: wat dacht je van een echte rugzak met een vakantiedoeboek? De Kids Disco CD is zelfs bekroond met een gouden plaat: dus dat wordt gegarandeerd een succesvol feestje.  

Ontdek alle Gadgets bij Toys & Souvenirs!


Speciaal voor Center Parcs ontwikkelde Kids Marketeers dit vrolijke kinderrugtasje in thema 'fijne vakantie!'. De illustratie van Orry & friends op reis is speciaal voor dit item gemaakt.

Een customized ontbijtset bestaande uit een ontbijtbordje, besteksetje en drinkbeker. Voorzien van kleurige illustratie van Orry & friends aan de ontbijttafel. 

Memoryspel met achttien paren waarin Center Parcs characters Orry, Woops, Bing en Rep centraal staan. Omdoos, kaarten en illustraties zijn speciaal voor deze uitgave ontworpen.  

Kleuransichtkaarten in Orry & friends-thema's als 'Joepie het is vakantie!', 'Kom je logeren?' en 'De groene groeten'. Cover, kaarten en illustraties zijn speciaal voor deze uitgave ontworpen.  

Een 88 pagina's tellend doeboek, waarin Center Parcs characters Orry, Woops, Bing en Rep centraal staan. Illustraties, spellen en lay-out zijn speciaal voor deze uitgave ontwikkeld.


Vroeger Cd Tropical Hits Ritmo Center Parcs PinBron: oa. Kidsmarketeer
Comments